Vijf AGTA-finalisten bekend, het stemmen kan beginnen

Vredo uit Dodewaard en Wingssprayer uit Maarheze zijn door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot de twee finalisten Agro Groen Techniek Award in de rubriek productiebedrijven. In de categorie servicebedrijven maken de mechanisatiebedrijven Van Gemeren mechanisatie uit Numansdorp, Heftruckcentrum Post uit Kampen en Holland-Utrecht uit Montfoort kans op de onderscheiding.

Publieksprijs

De winnaars worden op 9 september op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen bekendgemaakt. Van 30 augustus tot de uitreiking op 9 september is het ook mogelijk om op een van de finalisten in de 2 categorieën te stemmen. Dat kan via de Facebookpagina www.facebook.com/agtaward. Geef daar aan dat je het videobericht leuk vindt. De winnaars van deze stemronden ontvangen de publieksprijs.

Stem op de bedrijven (via Facebook)

Voorheen BestLMB

De Agro Groen Techniek Award heette voorheen Beste Landbouwmechanisatiebedrijf en wordt georganiseerd door branchevereniging Fedecom, expertisecentrum PTC+ en het vakblad LandbouwMechanisatie. De jury van de verkiezing bestaat uit Ansjeliek Coolbergen van PTC+, Dirk de Heer van LTO-Noord, Theo Vulink van Fedecom, Gertjan Zevenbergen van het vakblad LandbouwMechanisatie en voorzitter Jan Maris, de oud-directeur van brancheorganisatie Cumela Nederland. Bekijk de bedrijfsvideo’s >>