Agro Groen Techniek Award (AGTA)

Gezocht

Mechanisatiebedrijf voor AGTA 2016

Bent u of weet u een mechanisatiebedrijf dat zich origineel, gedurfd of innovatief onderscheidt op één of meer van de meest belangrijke ondernemingskenmerken? Meld u aan voor AGTA 2016.

Wat is de prijs

AGTA is een award die wordt toegekend aan het zich meest onderscheidende mechanisatiebedrijf. Naast de nodige commerciële publiciteit voor de deelnemers levert AGTA de finalisten een korte bedrijfsfilm op en de uiteindelijke winnaar een mooi gebeeldhouwde prijs.

Verkiezing

De selectie in voorrondes tot aan de uiteindelijke finalisten wordt uitgevoerd door een onafhankelijke vakjury. De verkiezing van het mechanisatiebedrijf dat als meest onderscheidend de AGTA wint, gebeurt op vrijdag 9 september 2016. Deze finale verkiezing vindt plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst op de beurs Agro Techniek Holland die van 7 tot en met 10 september 2016 in Biddinghuizen wordt gehouden. In de finale verkiezing wordt ook het publiek als jury betrokken.

Wie kan er mee doen?

Alle bedrijven die op gebied van mechanisatie product- en/of dienstverlenend zijn aan loonwerkbedrijven of agrarische bedrijven. Gezocht wordt het bedrijf dat zich op één of meer van de vier belangrijkste ondernemingskenmerken écht onderscheidt, bijzonder presteert.

Wat zijn de 4 belangrijkste ondernemingskenmerken?

1. Product(en) en/of dienst(en)

2. Marketing, presentatie en promotie

3. Personeel en organisatie

4. Financieel rendement

Waar aanmelden?

Via de website www.agta.nl

Wanneer?

Aanmelding kan van 1 april tot en met 16 mei 2016

Komt mijn bedrijf in aanmerking?

Hoe weet u of uw bedrijf in aanmerking komt voor de award?

Beantwoordt de 10 vragen van de website www.agta.nl